Thursday, June 19, 2014

PROMOSI headband baby yang comel DI AQMA CRAFT

Assalamualaikum..
aqma craft ada macam2 headband baby comel2 tau ! Haa..ada yang crochet..ada jgak yang bunga2 felt.YANG BESTNYA !!! BELI 3PCS, FREE POSTAGE..bestkan? Best....jimat duit postage tau ;)
Jom ushar..



 


haaa..yang ni crochet baby headband ! comel kan? vintage kan? hmm.nice & sangat2 cun kan?
semua ready stock item nih.Nak order? jom pm page fb kami : aQma's craft .DEkat page, kami dah sertakan sekali dengan harga tau ! So, mudah la untuk anda melakukan pembelian ;)

cantik kan rose ni? i namakan, mawar mekar setaman.kalau nak buat brooch pun cantik ni ..
insya-Allah coming soon ...


 
ni pon baby headband jugak tau.Haa..cuba bayangkan baby anda pakai headband ni..nmpak mcm pkai kalungan bunga kannnn..cantikk tuuu..I tak ada baby untuk jadi model..so u all imagine baby you all  je ek jadi model.Hehehehe..Maklumlah, i masih  single !
 Nak order yang mcm ni ? mcm biasa jom pm page kami..
kod headband ni : mawar mekar setaman
Haaa..yang ni pulak mawar mekar single..see..ada 2 choices,.nak 1 tone ade, 2 tones pun ada :)
nice kan..bunga tu bleh adjust tau..nak letak kat tepi ke..tengah ke..mcm2 style la boleh.be creative ok !


ok..ni semua style mawar mekar setaman !
pilihan warna pun ada yg ni je..
insya-Allah coming soon akan ada grey, light choc, dark choc, cream & white..

bleh pm page kami di sini untuk order atau call/sms sy 017-5632486

1 comment:

sherlina halim said...

Pengen yang lebih seru ...
Ayo kunjungi www.asianbet77.com
Buktikan sendiri ..

Real Play = Real Money

- Bonus Promo Red Card pertandingan manapun .
- Bonus Mixparlay .
- Bonus Tangkasnet setiap hari .
- New Produk Sabung Ayam ( minimal bet sangat ringan ) .
- Referal 5 + 1 % ( seumur hidup ) .
- Cash Back up to 10 % .
- Bonus Royalty Rewards setiap bulan .

untuk Informasi lebih jelasnya silahkan hubungi CS kami :
- YM : op1_asianbet77@yahoo.com
- EMAIL : asianbet77@yahoo.com
- WHATSAPP : +63 905 213 7234
- WECHAT : asianbet_77
- SMS CENTER : +63 905 209 8162
- PIN BB : 2B4BB06A / 28339A41

Salam Admin ,
http://asianbet77.com/