Sunday, June 20, 2010

impian ku...

Tadaaaa..
dah lama aku nk belajar drive kereta.
But now,saya dah dpt!heeheh...
Orang tersayang yang ajarkan.
Nak tunggu mama abah..lambat lagi la..sempat la aku grade bru mama and abah nak ajar.
Aku belajar drive kat Stadium Utama,Kangar.Sesungguhnya memang besh la blaja kat situ.
Sebab???
Sebab...ruangnya luas..
Banyak gak orang macam aku.Tapi diorang dah teror.laju ja diorang drive!Aku slow lagi...Tengoklah next lesson,mesti aku dah pandai bawak laju2.Hehehe...jangan naik tanduk sudah!


2 comments:

pari2 cinta said...

dah tua2 baru nak blaja kte??
hahahahaha...
nti aku nak kco ko..
hahaha..
nk drive laju2 seblah ko..
tgu!!!

tessa said...

keh3.
blajar kereta elok2.
nti bule bawa angah naek keta plak.
ngeh3.
:P