Wednesday, December 1, 2010

oh cuti...

selamat petang..
lamanya tak bukak laptop..haa..sekarang guna pc rumah laaaa..bukan laptop !
Ini bermakna..
sudah lama saya tak log in facebook
sudah lama sata tak berblogging
sudah lama tak baca paper on9(sekrg kan duk umah , so tgok buletin utama la)

Apa yang dah saya buat ya selama cuti ni??

1.Berpizza dengan raihan
Raihan...berpizza bersamanya

Haa..ini lak pic saya yang sememangnya sedang menikmati sup cendawan...
sedapnya!

ada lagi...tak terangkat pizza tuh...sedap !roti ni pon sedap!
haa..
sedap...sedap...sedap...yang ni pon sedap.
yang atas raihan punya...
yang bawah saya punya.

2.Selepas Aidil Adha , demam pon melanda diriku...
huhuhu...
nasi baik ada resepi turun-temurun.Rendamkan air biji selasih , dan kembang semangkuk dan minum airnya.
3.Berpanggung wayang pulak !
Saya dan Si Dia menonton wayang
cerita Ngangkung.Haa..seram komedi.Ada Mazlan SEnario , hero Adnan Sempit , Angah Raja Lawak.hahahaha..aku terlepas jeritan terkejyt plak time tuh.lawak2...
4.Aku masih plan ni...




4 comments:

nurhafieza said...

wah ! sedap nye pizza hut . nak bole ? ngeeeeee ;P

myezatul aQma said...

bole2...fieza blanja~
hee

pari-pari cinta said...

plan apa lagi nih?
kan dah habis cuti?

myezatul aQma said...

sekarng dah start new sem..