Thursday, July 28, 2011

Penyakit gila saya makin okey !

Assalamualaikum

Penyakit gila saya menjadi-jadi pada short sem lepas.Lebih menghangatkan suasana,hati dan perasaaan bila saya terjebak penyakit ni time final exam.Ouh tidak...orang kalau nak final exam selalu stress ja.Saya???

"Ouhh..kronik sudah!Tahap melampau lagi tuh.."


Sehinggakan habis ja 1 paper exam, saya terus ja keluar semata-mata nak mencari orang yang bertanggunjawab.

"Ouh..bila dah jumpa,lidah terkelu,bibir membeku"

Roomate yang baik teman saya keluar.Dia sangat pelik bin hairan bin ajaib tengok perangai saya nih .Mula-mula excited lepas tu tergamam pulak???




eh...takut kucing ek??


si coklat tu la yang buat diri ini gila.walaupon gigi dia tajam2 macam monster,dia adalah monster comel !!!haish...nak sembunyi pulak di ni.Dah la tu...Akma dah cerita semuanya lah !



menghayati lagu jiwang ek...jiwang jugak rupanya kau!


ouh..tengok tu,walaupon sedih,dia tetap comel !
Dia Domo Kun

8 comments:

Sukma Bintara said...

heheheeheheheh.. nape ni...... stress sgt da ni.. haha

myezatul aQma said...

hahaha..nak si coklat nih!

Diana @ bilakukatacinta said...

i dear..jgn stress2..hehe

RIAN said...

gila nak kan patung tu ke ? :DDD

myezatul aQma said...

diana:taklah...tekanan ja..

myezatul aQma said...

rian:yup.dia bikin aku sewel!

◕‿◕Syasya◕‿◕ said...

domokitty lagi cumil for me !

myezatul aQma said...

syasya:domokitty?ak carik lah...