Thursday, July 21, 2011

"SEGMEN: KAMI SAYANG TEMAN BLOGGER-TERJAHAN TERAKHIR"

Assalamualaikum...Saya meneruskan aktiviti CIk NInie(^___^)Yeay!!.Berikut ialah ahli kumpulan saya.Kami kumpulan 2.Inilah link ahli kumpulan 2


http://angahiera87.blogspot.com

http://faishaluvnurrfatihah.blogspot.com

http://zahiradzul.blogspot.com

http://dearked.blogspot.com

Hmm..pilih lagu khas untuk ahli kumpulan?Wow3..mencabarnya(-___-)Nama pon stage 3 kan?memang patutla mencabar.So,saya pilih English song.Lagu You Raised Me Up by Westlife.


Kenapa saya pilih lagu ni?
Ouh...sebabnya,semua kawan2 dan bloggers yang join segmen "KAMI SAYANG TEMAN BLOGGER" dan ahli kumpulan saya sendiri memang membangkitkan semangat saya nak blogging.Peringkat pertama,kami berkenalan dan mengeratkan silaturrahim.Peringkat kedua pulak dikritik.Kritikan tersebut merupakan kritikan yang membina dari ahli group. Semuanya saya terima dan saya dalam proses memperbaiki kelemahan blog saya. Ada yang kata saya nak kena ceriakan blog.Well, dalam proses wahai kawan2 ku(^___^)

jom tengok skit lik lagunya...

Westlife - You Raise Me Up

When I am down and oh my soul, so weary
When troubles come and my heart, burdened be
Then I am still and wait here in the silence
Until you come and sit a while with me

(CHORUS)[2x]
You raise me up so I can stand on mountains
You raise me up to walk on stormy seas
I am strong when I am on your shoulders
You raise me up to more than I can be

(CHORUS)[2x]
You raise me up to more than I can be

Okey,now terimalah pantun yang ku reka khas(^___^)



Faisya bergelar isteri dan ummi,
Pemurah senyuman Zahirah orangnya;
Ked pula cintakan seni,
Angahiera dan aqma suka rama-rama .

Ok,done!

To CIk NInie: wow3 segmen ni memang best la!(^___^)

7 comments:

L-mi Redzz said...

terjah last segmen task.. =P

http://botetdingdong.blogspot.com/2011/07/segmen-kami-sayang-teman-blogger_21.html

ninie_azriena said...

huhu..sukanya !!
masing2 memang kreatif sgt2 tau..
congrats dear, kamu berjaya habiskan semua aktiviti ninie dgn jaya nya..gud luck dalam dunia blogging..jgn mudah patah semangat !! (n_n)

p/s: ninie akan senaraikan link kwn2 di akhir segmen ni nanti..kita terjah and baca pantun diorang sama2 ye nanti (n_n)

myezatul aQma said...

L_mi :tgu terjahan saya!

myezatul aQma said...

ninie:okey cik ninie(^__^)

myezatul aQma said...
This comment has been removed by the author.
myezatul aQma said...

ninie:okey!

Miss Eunice said...

visited here..=)