Friday, August 26, 2011

kepada follower yang ke-555.ini untuk awak



Assalamualaikum

Terima kasih semua kerana sudi tolong aQma cari the sweetest person ni(^___^).Pemilik blog Onenanina Vanilla memang sweet lah.thanks ya CIk Wana,sebab sudi follow blog musica hearty aQma (^___^).Terima kasih jugak kepada bloggers yang lain sebab sudi membantu dalam pencarian ini.Next mission,nak cari blogger yang ke-600 pulak.Tolong aqma cari ye kawan2(^___^)

Blog dia ni sweet macam ais krim vanilla.Sedapnya...My favourite flavour tuh.Jom terjah blog dia



Cik Wana , ini untuk kamu. Ambik la buat letak kat sidebar ke..Heee..buat kenang-kenangan. Kenang daku dalam doa mu.Selamat Hari Raya Cik Wana (^___^)

Wow..a blogger is a super thinker.Ni kata2 semangat untuk Cik Wana yang sweet(^___^).Semoga kata2 semangat ni menjadi pendorong kepada Cik Wana dalam blogging

Semua dialu-alukan unutuk join kelab kipas musica hearty aQma.Rugi tau kalau tak join

12 comments:

al_hakim said...

tahniah..=)

EYFAalias said...

wahhh! congrats :D

myezatul aQma said...

al-hakim:(^__^)

myezatul aQma said...

eyfa:(^___^)

0nenanina Vanilla said...

erkk..tekezut..hihi..bru jmpe blog ni trus follow..tq3 dengan dorongan yg diberikan.. nanti na amek..tapi lepas raye ea..hihi.. da nak balik. anyway samat hari raya!

SoLy SoLicious said...

tahniah...amboi cepatnye followers die naik.. dah 575 ha.

myezatul aQma said...

cik wana:selamat balik kmpung.ati2 tau(^__^).selamat hari raya

myezatul aQma said...

soly:hee..biasa2 ja

abbysanat said...

tahniah...semoga terus lebih bersemangat utk "berbloging"... cantiknye pelita...=)

Santri T.P.I.N.I said...

Nice entri... Salam idulfitri, maaf zahir dan batin yer... dari Santri Nurul Iman..

myezatul aQma said...

kak abby:trima kasih kak abby comel.sayang kak abby sangat2

myezatul aQma said...

Santri:salam aidilfitri untuk kamu jugak(^___^)