Thursday, August 4, 2011

ouh...dah hari ke-4 kita berpuasa.Anak perempuan mesti sibuk main masak2 dengan mama masing2

Assalamualaikum
dah hari ke-4 kan kita berpuasa.Eh...ada orang yang tak start puasa lagi ek?Ops..sorry tau.Joke ja tau(^___^).Ohh..perangai Akma yang suka minum air banyak2 time berbuka memang tak bleh buang la...Family asyik usik tu ja kalau time berbuka.Hmmm...

Akma suka sangat bulan puasa sebab setiap hari mesti nak masak menu berbeza.Special2 la katakan.Best main masak2 dengan mama.Tapi kami tak masak banyak2 pon,sebab dah tau air yang lebih laku dari nasi.HAhhaha..
Kepada kawan2,Akma jomlah kita main masak2 dengan emak,mama,ummi dan ibu masing2.(^___^)

gambar:Mr Google yang sedekah

3 comments:

msredcheesecake said...

kita ni makan sikit je, air boleh minum 1 balang...hheeee....kering je tekak...

myezatul aQma said...

msred:sama lahh..

Nurasyiqin said...

minum air takpe asal jgn makan banyak.