Friday, August 19, 2011

TEMPAHAN BEG DITUTUP

Assalamualaikum(^___^)
Diharapkan berita tergempar hari ini tidak membuat customers tercomel dan bakal customers tersayang terkejut menggeletar.Untuk berita selanjutnya sila jamu mata dibawah.





Rileks beb,Akma bukan nak tutup selama-lamamya.Nanti aQma bukak balik tempahan ni.Hee...Sekaranga akma tutup sebab

1.Nak tolong mama tersayang buat kuih raya & deco-deco raya.Hee..tringin nak main dengan oven pulak asyik main dengan mesin jahit ja kan?

2.Post Office cakap hantar apa2 selepas 22hb akan smpai selepas raya.Akma tak sanggup beb!Kejap lagi ada pulak yang cakapa Akma ni manis mulut dari madu.Lebih teruk lagi kalau blog akma kena ban.Kat mana pulak Akma nak cari customer kan?

3.Cuti sem dah nak habis.Macam yang korang tahu,Akma ni menjahit time cuti sem ja.Heee..baru start cuti sem buat bisness sendiri.

But,kalau customer tu sebelah rumah ke, atas rumah ke,depan rumah ke, belakang rumah ke,sekampung ke, Insya-Allah Akma layan sebab tak yah nak mengacau dengan post office.So,cepat2 la jadi jiran Akma.



Bila tempahan akan dibuka?
Haaa...bila Akma nak bka balik ya?Tengok permintaan lah.orang buat demonstrasi ker...hehehe.
Tak pon, hantar e-mail ker.Hantar free gift unutk bodek2 aku ker..
Hish...takkan korang nak buat semua tu kan?

Okey,tempahan akan di bka semula on next semester break.Selamat menunggu semua.Sementara tu,akma akan still update blog ni dengan beg2 yang akma jahit untuk customer sepanjag bergelar businesswoman setahun jagung .So,boleh la korang jamu mata and decide beg tempahan pilihan hati.Terima kasih banyak2 kepada semua yang sudi menempah dan menyokong akma (^___^)

Eh,ada yang masih tak tahu pasal beg ni?Clik sini untuk tengok beg comel.Jom jadi ahli kelab kipas musica hearty aQma kat sini.

Thanx tu Lyssa Faizureen untuk doodle freebies ni.Tu haa...yang color biru tu.Nampak tak?



Mr Google pulak sumbang rumah dan postman.

8 comments:

halila Ibrahim said...

Pandainya muda2 lagi dah boleh cari duit sendiri... beguslah...

myezatul aQma said...

halila ibrahim:try ja ni.Alhamdulillah dapat sambutan

MerLe said...

bgus..dh pndai cri duit..sy gk x reti2..hehe.. ::malas sbnrnye..ish3~::

Nizam Ijam said...

bagusnya :)

EYFAalias said...

boleh jd usahawan berjaya ni. hehee

myezatul aQma said...

merle:saya mencoba ja ni(^___^)alhamdulilah dapat sambutan

myezatul aQma said...

nizam:hee(^__^)

myezatul aQma said...

eyfa alias:heheh..doakan saya ek !