Sunday, October 9, 2011

Ramaikan Follower, Dapatkan Pembaca


assalamualaikum.Jomjoin segmen ini.segmen ni by Incik hasrul hassan.tarikh tutup:10 oktober 2011.So jom cepat2..





Nama blog : musica hearty aQma

Nama blogger : myezatul aQma

Tahun mula berblog : 2010

Jumlah follower : 717

12 comments:

diana said...

semoga makin ramai dapat follower..:)

asy faro said...
This comment has been removed by the author.
Chocolate said...

saya nak mintak pendapat awak samada saya patut anjurkan GA beri doodle kepada pemenang..sila komen doodle saya di link bawah ya!

http://nasuha-itsmyessay.blogspot.com/2011/10/nak-doodle.html

HasrulHassan [HH] said...

Terima kasih kerana sudi beri sokongan dan join segmen saya.

setulus ingatan..
www.hasrulhassan.com

Amalina said...

Hello Admin. Lina pun join segmen ni. I already follow this blog. Kalau ada masa, singgah la ye :) Selamat berkenalan! http://koreanpoplovers-amalina.blogspot.com/2011/10/ramaikan-follower-dapatkan-pembaca.html

eyryn said...

hye dear :) ryn singgah dari segmen same !
salam perkenalan..hehe.. blog awak cantik !
meh laa singgah blog ryn pulakk..

MissCt a.k.a MuqDeq said...

Join segmen same jugak..
Salam kenal.. ^_^

ReDzUaN YaHyA said...

Assalamualaikum...
Singgah dari segmen Ramaikan Follower,Dapatkan Pembaca...

Salam Perkenalan...

Ada masa singgah My Blog Babat87.blogspot.com...
Thanks...

wanie wonek said...

singgah bw dari segmen yang sama. jom jenguk blog saya. kalau ada apa2 yang tak betul, harap boleh tegur. btw, saya dah follow anda

http://waniewonek.blogspot.com

imaza93 said...

singgah dari segmen yang sama :) visit mine too :D imazara.com

HAFIZAL said...

saya pun dah join.......jom kita tukar2 link nak

|| storie tentang miera || said...

Hye hye !

Miera dtg dr segmen yang sama .
Jemput ke blog miere :)

Salam perkenalan !