Thursday, November 3, 2011

Akma nak ke Paris.Nak ikut tak??





Assalamualaikum semua.
Terima kasih sebab sudi jenguk blog aQma ni walaupon aQma sedang sibuk melayan mid term yang baru je abis last night. Apa2 pon,after mid sem break ni,3 more mid terms to go..quizes yang akan juga sibuk bertandang...assigments pOnn..kite berjumpa selepas mid term ek..

Now, aQma nak berkemas.Akma nak ke Paris.Sambut raya haji kat Paris!!! Korang jangan jeles ek..







mama,abah,abang, angah, adik mesti sedang merindui akma kan?Hee..tunggu ek..Malam ni aQma bertolak.Kejap ja..7 jam sampai la.Huish...kebas punggung oOoo


Ohh... tunggulah kedatanganku Paris!Sesungguhnya aku tak nak beraya di gombak ni...Huhuhu

Korang..korang nak ikut tak??Akma offer ni..hehehe..Alamak! Tiket dah abis la. Ada untuk aQma ja.Hampa pi beli tiket dulu naaa..HEhehe..


Heee..korang jangan beli tiket ke PARIS tau.I JELES!! Korang beli tiket balik Perlis ek..Akma nak balik Perlis sebenarnya.Saja buat gempak!Hahahah.. "Jangan marah,nanti kena jual"

Ni lah tempat yang nak dituju sebenarnya...PERLIS

Haa...rindu rumah.Sebelah umah aKma macam ni lah.

Ni pulak Kuala Perlis.Tempat best dating.Akma semestinya dating dengan family la kat sini.Makan2 kat kuala...

Okey,akhir kata salam aidil adha semua. aQma sayang semua readers aQma. aQma nak review blog yang selalu komen2 blog ni.Kalau korang nak,get some efforts okey!

10 comments:

azam said...

selamat beraya ye

♛ Dea Arematt ♛ said...

bestnyer...;p

sis92 said...

pergh wa tertipu
sentap saya ok:P

selamat hari raya haji buat kamu sekeluarga :)

Athirah Liyana said...

haha.. oh perlis ! lagi 1tahun je duk perlis.. :)

shazida said...

4 tahun kat perlis!! kuala kedah tempat lepak yg besh!! perlis kat mana??

myezatul aQma said...

azam:
selamat beraya jugak

myezatul aQma said...

dea:
yeay!!

myezatul aQma said...

sis 92:
awk juga!

myezatul aQma said...

athirah:
study situ ek..

myezatul aQma said...

shazida:
byak tmpat la jugak kat perlis pon(^___^)