Tuesday, November 29, 2011

Ouh...big apple.kesianya dia...


Assalamualaikum
lama rasanya tak menjamah big apple donut.So, apa lagi sampai ja wangsa maju JJ teruslah serbu situ!
Ehh..tak lah!Saya dan ex-roomate saya serbu tempat lain dulu.kenyangkan perot dengan yang lain dulu.Then, barulah serbu big apple(^___^). Bestnya sebab tak yah sibuk nak beratur.Time tu ada 2-3 orang cutomers ja.


Tak sempat balik, my big apple donut dah terpenyek..tau tak tepenyek tu apa?sila rujuk kamus ek kalau tak tau..

Tak pa lah..tepenyek pon sedaaaappppp



kat kedai bukan main cantik...bila aku bawak balik dah terpenyek.Hehehe..first time bawak balik donut nih dengan ganasnya!!


sedapnya..pilih la yang mana satu idaman qalbu.pas tu bayar sendiri okey(^___^)


12 comments:

azam said...

sedapnyer.....rindu big apple...

NANA KEC!K said...

jadi rase nak p beli tgok big apple niyy . sedapnyee

myezatul aQma said...

azam:memang la sdap...
so apa lagi..
pi la terjah big apple(^___^)

myezatul aQma said...

nana kechik:
haaa..apa lagi..
p la beli..
ntyi abis.hehehe(^___^)

wada Ahmad said...

wah2..sodapnye....rse nk p mkn jgk r...hehehe

GincoMerahJambu said...

huaaa rindu nye big apple! dah more than 2 months tak makan nii

myezatul aQma said...

wada:cepat makn..nti mengidam(^__^)

myezatul aQma said...

GMJ:
wajib makan dah tuuu

★iela_kiera★ said...

WAH~~ air liur dah mula kuar...auwwm!! sedap nyer..tgok pica pon dh mula rsa nak mkan + lapar..ahaha!!!

myezatul aQma said...

iela :jom mkn.hahah

Atiqaa A. said...

donut alien tu mmg syioook peberet iqaa tu :)

myezatul aQma said...

Atiqaa A: Akma pon!!!