Sunday, February 26, 2012

My first handmade brooch


Asssalamualaikum..
lamanya tak update blog walopon my first week for this semester tak bz !
heheheh..

tapi, masa tu pon akma ada aktiviti jugak tau.Akma buat brooch.
Jom tengok


Untuk buat brooch comel nih, aQma guna button and felt.Belakang pulak , aQma paste 2cm brooch (^___^).yang brooch button biru di tengah tu aQma dah rasmi pi kelas keesokkan harinya.yang lain entah bila nak rasmi(^___^)

8 comments:

cik oren said...

comel! bolehh tempah ni..hehhe

.........cP~ said...

Good good.. Tahniah.. Memang kalau nak seribu daya. Kalau malas acam saya, apa pun tak jadi la.. Hehe

fatin amalina husna said...

cantik!!
tringin nk buat..tp sifat malas mnguasai diri..hak3..

Mary Loveless said...

I love your bags and all things of your blog!

myezatul aQma said...

cik oren: berminat nak tempah?silakan...(^__^)

myezatul aQma said...

cp:ikut time jer sy nih..

myezatul aQma said...

fatin: x pe mlas pon..
beli ngn saya je ek..hehehe(^___^)

myezatul aQma said...

marry: thanx mary!!1
u always support me(^__^)