Thursday, June 24, 2010

gua kelam....kelam....torchlight pon tak bawak !

Assalamualaikum wbt.
Heheheh....titile tu sebahagian daripada skrip AZli Senario dalam salah satu babak movie Jangan Pandang Belakang Congkak arahan siapa ya???Sori aku tak ingat.=)Yang aku ingat movie tu memang best.Sebab?Sebab movie ni kelakar..Kelakar sangat3 lah...
Hehehe.Setting movie tu mestilah kat Perlis.Antaranya di Bintong,Gua Cendrawasih. GuaKelam..kedai Kopi kat Wang Ulu...=)
Semalam aku dengan Si Dia pergi salah satu lokasi pengambaran movie tu lah..
Mana ya??
Tadaaaa..

GUA KELAM

4 comments:

pari2 cinta said...

ooo...bez ek..
tak ajak kita pon...huuhu
kita nak g gak...=p

tessa said...

haish , jeles-jeles.
ta ajak pon angah .
wuaaa !

myezatul aQma said...

kakak balik ni naa...
kita wat piza byak2..
mkn kat sana..
heheheh..

myezatul aQma said...

jgn jeles..nti kita p na....heee