Friday, December 17, 2010

teddy bear & girl


aqma bersama teddy bear kesayangan(Cik Geben)


Cik Geben ini punya kembar.Inilah kembar beliau...

Cik Gebu

Berdasarkan pic diatas , jelaslah menunjukkan wanita memang tak dapat dipisahkan dengan cik teddy masing-masing(^__^).Contoh paling dekat ialah saya!Masa kecik2 dolu kan kita ada banyak koleksi teddy bear and patung-patung ala barbie doll.Tp , patung2 al
a barbie doll up grade cikit yee..barbie doll kita ni bersaiz besar.Sama ja saiznya dengan budak 2 tahun.Jangan jeles...
koleksi teddy bear di kedai yang sering dikunjungi aku dan rakan-rakan.
Okey , we back to the topic.Wanita dan teddy bear.Siapa tak suka teddy sila angkat tangan sekrang.Hee...sure semua ngah jatuhkan tangan ni.maknanya , semua suka teddy bear kan?
Alah..boys pon suka teddy.jangan nak berdalih la.Bukti?
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
ARIL AF7.Masa beliau di Akademi Fantasia , cik teddy bucuk beliau telah datang main cak2 di konsert AF.


Mr Bean pon sayang cik teddy dia.Luangkan masa bersama.They are always together whereever there go.

Kenapakah wanita tidak dapat dipisahkan dengan teddy bear?
Jawapannya mudah saja , sejak kecik lagi parents memang bagi anak perempuan main teddy bear.

"Kalau bagi main lori permainan ke , bola sepak ke , karang jadi tomboy pulak."

Itulah pemikiran sebilangan parents di luar ! So , apa pendapat anda?

Teddy bear memang tak dapat nak dipisahkan dengan wanita.Pak We/bf anda pasti pernah hadiahkan kan kan kan?(^__^).waluapun hadiahnya teddy yang kecik a.ka.a cumil gituh tapi bermakna.Yelah , from orang tersayang.

Bagi lelaki pulak , pemberian teddy bear merupakan salah satu trick untuk memikat si gadis.contohnya , dalam video klip akim inilah cinta.So , bagi kumbang2 di luar sana yang masih belum berteman boleh la guna cara ini.Saya hanya suggest,x dapat jangan marah~

inilah cinta-pikat girl by using teddy bear


Haa..atas katil peminat2 teddy ni pastinya penuh dengan koleksi kesayangan.Peneman tidur la katakan.

8 comments:

Raji berkata said...

hurmm
mngkin ad juga lelaki yg sukakan teddy bear ;D
ak xminat teddy bear
tapi kalau ksik figure lain suka jer xD

myezatul aQma said...

figure lain?
contoh?
(^__^)

DanieL AdiE said...

comel!

Latest Entry:
http://danieldeadie.blogspot.com/2010/12/keras-kaku.html

pari-pari cinta said...

aku juga mahu teddy !

myezatul aQma said...

daniel : comel?

teddy saya kah?

(^__^)

myezatul aQma said...

pari2 : mintak la kat bf
(^______^)

Cikbelog said...

saya ada teddy yang besar dan sangat sangat comel :D

myezatul aQma said...

cikbelog:ye..bez kan ada cik teddyyg besar n cute!