Monday, February 14, 2011

CONTEST : Gambar muka sedih paling menarik



Salam
Hari ni aQma mau join contest lagi !
kali ini contest spt tajuk di atas.
contest ini memang best..
sebab?
gambar2 sedey ni jarang orang nak bagi kita tengok.
so , bila dah ada contest ni jom la kita kongsi ramai2..
This contest organised by CiK Ekinn
Jom join ramai-ramai by click link di atas ya(^__^)

Berminat?Sila terjah blog beliau di link ini


okey , ni pic saya...
nmpak sedey tak?sedey kaaaannn
pic ni b4 jadi student UIA
heheheh

saya tagged kawan2 bertuah nie...

10 comments:

zOeY zAu YaH said...

tq dear.sdg mencari mood untuk join contest haha..insyaallah i will join.

myezatul aQma said...

welcome..
i slalu tgok u join contest..
hope u also join this !

Ahmad Fauzi Aryaan (A.F.A) said...

pose sadis ok..

gud luck naaa..

myezatul aQma said...

AFA : (^__^)

nas said...

alahai.. wajahmy tetap manis walaupun try buat muka muram
hehehhee
gurau jelah
ape2 pon cayok

SyahmiFikri said...

wah!!

nie sedih ker.. hee =)

gud luck..

*lol.. dak uia gak rupanya.. hehe

myezatul aQma said...

nas:hahah..
klakar la gurauan tuh..
menusuk ke kalbu ku !

myezatul aQma said...

syahmifikri:sedey ctrl..
hahhaha

0sh!Nz d' sen0r!ta said...

alamak. nape tak macam sedih pun?

liyana Z said...

mye!hehe jom join contest ni..

http://citerjo.blogspot.com/2011/01/contest-stylo-act-4-aku-anime.html