Saturday, March 26, 2011

aku dah nak dating.korang bila ek nak dating?

Alhamdulillah kenyang makan kebab ayam beli kat Babush tadi.walaupon harganya rm4.20 tp berbaloi.berbaloi-baloi la katakan.lamanya tak melayan makanan kat Babush tuh smpai aku ni sayang nak mkn.Percaya tak?Aku makan kebab tu dua gigit ja kat dlam library pas tu smpan balik kat dalam beg.Hehehe..makan kat dalam library memang kerja aku.Sejak dulu sampai sekarang.Kah kah kah..

Amboi...sukanya aku gelak(^__^)nanti ada yang nak menangis kot !
orang selalu cakap macam tu kan?hakikatnya , ada jugak betulnya.

Okey , tadi aku baru ja abis satu paper yang memang wajib abis.kalau tak , tak leh grad laaaaaa
Paper CCHS1021.Halaqah under koko aktiviti.Selesai satu , ada banyak lagi yang tengah menuggu.Sabar ye papers ku , kita akan ber'dating' jugak nanti.Tunggulah kedatangan aku !

Isnin ni bakal date dengan Mr.tilawah
3/4 pulak nak date dengan Mr.science of hadith
next date pulak 5/4 aku ngn 2 laki kacak Mr Arab and Mr Science of Quran.Pergh gua date 2 orang dalam 1 hari babe !!!
9/4 date lagi !kali nie dengan Mr.Inti to sociology.
Okey , I gonna have last date with Mr Intro to Communication on 12/4

hehehhe..Persediaan yang rapi harus dilakukan di saat2 akhir ni.Nak bersolek , nak bergaya harus lah dirancang dengan sempurna agar semua Mr yang aku nak date nanti terpikat.


Kepada kawan2 yang sentiasa memberi semangat kepada aku , menyokong aku , TERIMA KASIH aku ucapkan & jomlah kita berdating.hehhee..Sesungguhnya dating ini diwajibkan.Gud luck all



Kepada semua tok guru , terima kasih atas ilmu tuh..Jangan lupa , jadilah pemurah masa marking paper saya(^__^)

Habis ja dating dengan Mr semua2 tu , aku nak jalan2 dengan orang kesayangan.Dia kata nak datang sini nak shopping.Tak sabarnya aku.Kepada family aku , kakak nak baliknak makan banyak2.hehehe
glitter-graphics.com

16 comments:

zOeY zAu YaH said...

berseronoklah menimba ilmu kan? kan? haha...katun pompuan mekap tu cute! haha

pari-pari cinta said...

wish u best of luck darling !

myezatul aQma said...

cik zoey : yeah..seronok jadik student.muda sokmo.hehehe..mesti la cute , mcm u lah..pakar make up(^__^)

azi nur said...

haha betul2 berdating....nway gud luck ya!

myezatul aQma said...

hahha..thanx..
dating paling best nih..

airisiaixora said...

slmt brdating..~
moga bhgia tyme dating nnt yerkkk...hehe

myezatul aQma said...

pari2 cinta :thanx(^_^)

myezatul aQma said...

airisiaixora : tma ksih2.tgah membuat persiapan nak berdating la nih.hahahaha

Raji berkata said...

pergh
makan dlm library tak patut2 ;D
good luck on ur date nnti ;D

myezatul aQma said...

raji :
hahaha..patut la weh..lapor giler time tuh..
hahaha

Syariniey Amran said...

selamat ber'dating' lah yer :P
header awak sungguh comel! like!

d_tieah said...

Hohohoho.. Gud luck ek..
Best kan menelaah ni..
Ngee :)

*Tukar kotak komen ke pop-up window please..

Entry Terbaru : Mengapa Isnin Dibenci???

myezatul aQma said...

syariniey : ye..thanx.doakan kejayaan ku untuk menggoda Mr semua2 tu k..
ala..header bisa2 ja..

myezatul aQma said...

d_tieah : best sgt2..heee
okey2..sy cuba..

Liyana Z said...

selamat berdating dengan jayanya mye! (^_^)
nak kena dating jgk ni..haha
exam tggl brapa hari ja lg!

myezatul aQma said...

liyana z : thanx..
gud luck dating nanti..