Sunday, April 17, 2011

cuti sem bermula !

ooohhh...balik kampung !

(sila ulang nyanyi 3 kali tau )

baru ada feeling...
hehhehehe

cuti sem bermula !!!!
lupakan ja exam yang dah lpas ek..
tgu result jee...


amboi..gelak besar nmpak.Ylah , kan cik Akma dah dpat balik umah.lamanya la meneteap di bilik yang penuh keceriaan dui UIA tuh.(^__^)walaupon agak lewat , balik jugak kan?balik dengan abah tuuu..
suka suka suka
bawak balik semua barang
KECUALI
baldi dan bantal
cik teddy si gebu aku tu , terpaksa la bawak balik kerna diriku ngak bisa tidur tanpa mau disisi.
bestnya lah , dah balik umah.mkn mcm2 kowt...
heaven la bab makan nih !kepada kawan2 , bukak sem ni jgn terkejut kalau saya semakin besar.
Hehehehe..menternak lemak lah katakan.Macam Cik Epal.suka sangant dengan dia sbab kami mempunya hobi yang sama.MENTERNAK LEMAK.
cuti nih akma nak meternak lemak ja!!!

haa...sila jamu mata sambil menahan air liur , dengan melihat cik Epal menggoda makanan!


ada lagi yang best yang tengah bertandang kat hati nih...
apa ya??
diriku di bloglist myravea

haaa...adik manis dia tas tuh , telah baik hati memilih diriku untuk menetap di tapak bloglist beliau.Haaa..best weh !!!dah lama dah beliau buat entry review tuh cuma pagi ni baru aku bukak.maaf ye , before nih Akma sibuk dating dengan final exam.Nak dating ngn exam , baru nak study.(^__^)

15 comments:

zOeY zAu YaH said...

walaupun saya bkn student tp saya suka bla cuti sem bermula..yeaa..!! haha selamat bercuti ye..

.:CIK SMILE:. said...

as'salam~
CikSmile dtg ngintai n follow u~

nice blog dear !! :)

cik EPAL said...

selamat bercuti :D

myezatul aQma said...

zoey zau yah : eh yke ?npe ske ek?mesti sbb bnyak temphan mkap kan??

myezatul aQma said...

cik smile : tma ksih kerna sudi intai..(^__^)

myezatul aQma said...

cik epal : wow cik epal komen...hehehe...thanx wish..

H A N S said...

hai mye! mye student uia ek? gombak? course aper yer? sy ader adik kt uia gombak :)

Syariniey Amran said...

myezatul

selamat bercuti
tima kasih bg komen kat entry tuh
sy sangat2 menghargai komen awak :))

Syariniey Amran said...

myezatul

selamat bercuti
tima kasih bg komen kat entry tuh
sy sangat2 menghargai komen awak :))

Liyana Z said...

:) waaa..cik epal dtg!
bestnya mye dah cuti!Nana exm xabih lg.
Dia dah boleh ternak lemak kat rumah!
haha bila nak lepak skali.. :)
jom main msk2! :P

kAmi dAn mEreKa said...

selamat menternak!
dah ada hasil, jgn lupa bagitau hehe =)

myezatul aQma said...

Hans : yup.uia gombak..kos HS(^__^)
nme apa adik tuh?nantin saya carik...heheheh

myezatul aQma said...

syarini amaran : sama2..
saya juga sangat menghargai komen awak(^__^)

myezatul aQma said...

nana : bla nana abis exam nanti jom la kita melepak dan main masak2...
hahahah(^_____^)

myezatul aQma said...

kami dan mereka : hehhe..hasil ternakan akan dijual..(^___^)