Tuesday, May 17, 2011

quilling yang comel


Assalamualaikum readers (^__^)


Jom buat benda comel !Aku nih ajak ja.Kalau hampa semua teringin nak buat , meh la join roomate aku.Aku ada jugak buat satu benda comel nih.Warna pink lagi tau!Wah2...aura

JAMBU MAHARAJA LAWAK la katakan (^___^)



Hanya ini kerja tangan penulis...








Roomate aku nih sangat rajin buat benda2 comel nih.Maklumlah , buat short sem ni kelas sikit , free time banyak(^__^).Tuannya pun comel tau..Okey readers , silalah menjamu mata anda dengan hasil tangan roomate aku yang comel nih.Aku hanya buat bunga yang letak putik kapas tu aja tau!Sebab..tengok senang macam buat bunga straw dolu2 tuh..Yang jenis2 lain tuh , teringin jugak nak buat...tapi , nanti lah(^___^)



















Sebenarnya , banyak lagi bentuk yang kita boleh buat.Comel2 tau...Bila tanya Incik Google ,

ini la yang aku jumpa.Jom layan...


















Comel kan benda nih?Boleh buat macam2.Haaa...bila dah pandai buat macam2 kan , boleh la kita jimat2 duit nak beli kad birthday atau kad apa2 pon lah!Heee...macam kad kat atas tuh , comel!!!!!!!yang penting , kad tu special tambah2 buat khas untuk orang tersayang(^___^)





If suka entry nih , sila like.Comment sekali ek..(^__^)

11 comments:

zOeY zAu YaH said...

waaa comelnya..

shafmechy said...

guna kertas ke buat tu? kreatifnya..huhu

**follow u

Syariniey Amran said...

sangat2 kreatif la korang ni
leh bukak blogshop jual2 ni
heeee :D

myezatul aQma said...

zau yah :comel kan?jom la buat sekali...

myezatul aQma said...

shafmechy : yup..guna kertas..
try to follow u...tp tak leh...huhuhu

myezatul aQma said...

syarini:laku ker kalu jual?heee

shafmechy said...

aqma, xleh follow cmna ek? sy pun xleh tgk follower sy sendiri dari pg tadi..ruangan follower hilang..kosong je

Liyana Z said...

oh comel sgt esp yg ada bird tu!:D
nak try jgk lah!

myezatul aQma said...

liyana z : try lah!best tau(^___^)

fiefi Duffea Arnassier said...

comell sangatttt

HAJAR said...

Waa..Comelnye...
Suka yg gambar last tu..Cantik!! :)