Thursday, June 9, 2011

bila saya teringin main lukis-lukis,rasanya seperti kanak-kanak tabika



Assalamualaikukm wbt.
Heee...bestnya, hari ni dan semalam Cik Akma main lukis-lukis.Ouh..terasa diri ini macam kanak2 riang pulak ! Terima kasih kepada my roomate Fatin,kerana awak sudi derma kertas lukisan yang sangat besar tu kat saya.Terima kasih jugak sebab sudi bagi pinjam pensil warna.

Haa..nak tengok tak apa yang Cik Akma main2 tadi tu?Sila puji comel tau..(^___^)


Cik Kura-kura yang slow tapi tekun.Roomate aku berkenan sangat yang ni,so Cik Akma pon lukis la bagi dia satu.


mooo..muka tak bersalahkan dia ni?


kucing ini pulak nampak sunyi.Nak teman dia tak?


Cik Akma suka pic ni,couple comel(^___^)


senyum simpul pulak kambing nih, dah la pemalas mandi


ada rupa macam burung twitter tak?heee...


Haa...lepas siap warna2 kan, Cik Akma main gunting2 pulak.Entahlah,tetiba ja rasa nak menggunting pulak.Hee..

love love love...


sila abaikan pic yang terbalik nih.kihkihkihhh..

Lepas menggunting,Cik Akma main lekat2 kat benang pulak.

Haa..lepas tu?gantung..yeay!!!

*nanti Cik Akma upload pics lagi ek..

Haaa..nak mintak tolong boleh??Tolong like FIND US ON FACEBOOK kat sidebar sebelah tu ek..Terima kasih daun keladi.(^___^)


7 comments:

Suhami Ahmad said...

wah..pandai melukis...kretip!

myezatul aQma said...

hehe...ikut mood ja ni

shafmechy said...

uit..comel =) seriously

myezatul aQma said...

heheh..ni yang semangat nak mlukis lagi nih(^___^)

zOeY zAu YaH said...

comel sgt lah!!! nk satu leh tak? nk lt kt lappy..serius nih..saya suka benda2 mcm tu

myezatul aQma said...

eh cik zoey nih..serious la babe!

fiefi Duffea Arnassier said...

comey.ehehe memang kretif mcm budak2