Saturday, June 11, 2011

outing smpai sakit kaki,bila balik main masak2 pulak.



Assalamualaikum

Bestnya!!!! tadi Cik Akma and the geng jalan2 smpai sakit kaki.Hahahhaha..
Tulang punggung pon sakit jugak.Hahaha...Ada ker pulak??

Aku seharian menjamu mata dengan selendang yang murah2 dan cantik2.
Seharian jugak akumenjamu mata dengan kain pasang yang mahal dan murah yang harganya memang meragut jiwa aku.
Seharian jugak aku menjamu mata dengan rantai, gelang & semua perhiasan wanita yang harga dan kecantikannya memang membeliakkan mata aku sampai nak terkeluar biji mata nih.
Semua kejadian yang meruntun jiwa ni berlaku di Masjid India.Wow!!!


Haaaaaaa...lepas semua benda nak terkeluar tadi,kitorang terus paksa kaki kitorang lakukan tanggungjawab dia berjalan ke SOGO.

Sampai ja SOGO,terus grab troli & memaksa tangan capai apa2 saja yang sedap dimasak.Mulut & lidah juga turut main peranan,semua makanan yanga ada tester disambar masuk ke perut.Hahahhahaha.Gelak jahat sikit.

Then,kitorang rehat2 kat cafe yang memang kitorang tak cadang lansung nak mkn kat situ.Masa tengah2 layan kepenatan....

"Don't touch it.Its not your's"

Aku pon tanpa segan silu pandanglah troli kitorg.Saja nak tengok,anak saper la tuh kan?
Ops..anak Ako Mustafa!!!

Comelnya anak dia macam bini dia jugak.Wah3..tak tahu pulak aku wanita ayu dan comel depan meja kitorang lepak ni bini Ako.Memang bersopan santun bini dia.Bertudung(^__^)

Eh3..Ako Mustapha dah kawen ker?Dah ada ank ker?Aku tak tau lah kisah hidup artis nih..
-
-
-
-
-
-
-
Ok3,setelah aku GOOGLE. Barulah aku tahu yang Ako dah kawen.Waaahhh...Aku baru tahu.Sori3.Aku ni malas skit nak tahu perkembangan artis nih.
Sebab?
dot...dot...dot

okey2,sambung cerita...sesi malam pulak Cik Yasmin terus bertukar jadi tukang masak.Wow!Memang sedaplah.Yang paling best,makan petai!!!Rindu kat petai terubat jugak(^___^)

Kepada kawan2 :
Ayu
Yasmin
Siti

Terima kasih sebab sudi ajak saya outing hari ni. Saya suka sangat2.Hari ini memang best(^___^)

haa..jangan lupa LIKE page musica hearty aQma


2 comments:

mazeermohamad said...

WOWOWO! Ako! Saya minat! hehehe! :'P

Jangan Pernah Berubah!

myezatul aQma said...

heheh..diasangat comel(^___^)