Tuesday, July 26, 2011

PENCARIAN CIK EN DAN BLOG



Assalamualaikum.Saya nak join pencarian ini.Jom join.Klik banner tu kalau nak join.

Saya memeilih tema : BLUE



Apa yang besh kat blog aku untuk cik en jalan2?

Blog saya macam2 ada...
1)Boleh shopping beg dan perfume(shop at aQma)

2)boleh layan cerita kelakar/pengubat duka lara atau boring tahap apa ntah(jom gelak)

3)boleh tambah info untuk diri sendiri(inforia)

4)ada macam2 tips untuk kecantikan dan kesihatan kulit(tips)

5)ada ruangan kreatif untuk berkongsi khasnya untuk org2 yang suka art(creative)


Haaa..semuanya saya ada.Klik jer kat my page.

Okey,that's all.klik banner untuk join tau!

3 comments:

eintan nurfuzie said...

blog yg kemas..anyways thnks join k?

myezatul aQma said...

eintan:sama2(^___^)

ninie_azriena said...

datang dari segmen cik en..gud luck ya :)

ninie join juga..jom usha =)
http://ninieazriena91.blogspot.com/2011/07/pencarian-cik-en-dan-blog.html