Thursday, July 7, 2011

saya dah balik semua.projek pon bermula!!!

Assalamualaikum wbt (^___^)
Alhamdulilah saya dah sampai rumah tercinta.Terubat rindu dekat family.Rindu jugak dekat mesin jahit tu .hehheheMacam biasalah,waktu mula2 sampai umah memang aku disewa khas oleh mama.Haaaa...bersembang sampai abah jeles.Hahahaha..Bila abah jeles,mesti abah mintak kopi.Alaaaa(^___^)

Sesudah ja lepas rindu kat semua,mesin jahit aku pon tunggu jugak untuk bermesra-mesraan.Hehehehe.So,aku pon keluar pergi membeli kain.Wah..banyak jugak kali ni aku beli.Heheheh..kali ni ada kawan tempah beg.Korang nak tak???Nak la ek...Kalau korang tempah,aku pon ada kerja cuti ni.Tak der laa mengahdap tv ja..

Jom ushar kain yang aku beli...warna biru petak2

kunig petak2

bunga2 ungu

corak bunga..burung...

coklat polka dot!

warna kelabu!bunga putih dan kelabu.yang ni aku dah jahit buat beg...

Inilah begnya...

8 comments:

pari-pari biru said...

sis..saya nak order beg,tp nak awak jahit aper yg i design.bleh tak?

Anonymous said...

pandainya jahit...
ade kain lain lagi tak?

zOeY zAu YaH said...

serius cantik..tp byk ruang tak? ke satu je kt dalam tu? jual lah..nk beli..!!!! nnti leh pomot kt blog saya hehe..kalau jual gitau saya ok?

myezatul aQma said...

pari-pari biru : bleh3.send ur design dekat e-mail saya ek
myezatulakmar@yahoo.com

myezatul aQma said...

anonymous : ada3.nnti saya upload lgi(^__^)

myezatul aQma said...

zoey zau yah : a'ah..nak jual..saya boleh jahit mengikut permintaan.kalau nak yang berpoket pon okey!

Liyana Z said...

cantik! rajin jht2!!

myezatul aQma said...

liyana z : saja2 ja