Sunday, August 7, 2011

Beg Pinky Teddy -requested by Nabila



Assalamualaikum.

Semalam penat siapkan beg untuk adik tersayang.Kalau ikutkan hati dia.semua decoration nak letak kat bag dia tu.Dia nak beg yang paling superb la katakan!

Biasalah kanak2 rebina(^___^).Jom ushar beg Adik Nabila.



Nabila nak letak bunga ni kat beg


decoration bentuk love pon dia nak jugak !


haa..teddy pon nak jugak.macam2 nak kan?


beg dah siap!!!


ala comel!...Adik Nabila kata(^__^)


nak jugak?murah ja.Hanya RM25.00
boleh order dengan saya.
mesej saya di FB.Nyatakan:ciri2 beg yang anda nak(warna,deco),nama,dan alamat penuh
pembayaran melaui bank muamalat,BSN.RM10 minimum dikenakan sebagai kos pengahantaran.


16 comments:

Miss Rainbow said...

wah cantek2
suke sgt !! ^___^/

myezatul aQma said...

miss rainbow:Pink gituh!!(^___^)

Luqeem™ said...

cantik beg tu..hee..dr UIA jgak ke? nice to know u!..:)

salam. hai singgah dr segmen dr grup 2..hee nice to know u! :)

jom snggah blog sy..
<a href="http://lhthebest12.blogspot.com>Luqeem</a>

LyNn AnaLya said...

wah, comel tuh beg.. so lovely ;)

Cik Bell said...

cantik beg nie..pink lak tu.hehe

myezatul aQma said...

luqeem:iya..UIA(^___^)

myezatul aQma said...

lyn:nak jugak ke?tempah la kalau nak

myezatul aQma said...

cik beg:iya...pink3

Cik Rose Cute said...

cantik la nabila...

myezatul aQma said...

nabila memang suka beg bi.dia tak sabar nak guna!

senyumSOYA said...

sweetnya.. huhuhu.. ^^!

kreatif!!

eva said...

comel betul lah pin pin tu!..suker!

ila said...

kiut2 la

myezatul aQma said...

ila(^___^)

petuapakar said...

I follow u. follow saya balik yer..klik sini untuk follow saya kembali

myezatul aQma said...

petua pakar:okey!