Tuesday, August 2, 2011

Bila time berbuka,saya suka minum air banyak-banyak

Assalamualaikum

Alhamdulilah,dah masuk hari ke-2 kita berpuasa.Semalam panas sangat,lepas adik saya bacakan doa berbuka,Akma terus serbu air!Air sirap campur selasih.Heee....dahaga la weh..Panas sangat semalam.


Sirap selasih idaman ku!Bagus tau minum sirap selasih sebab air ni sejukkan badan kita.Kan kita tak minum air waktu puasa...

Cuaca hari ni tak panas sangat.Redup2 gitu!Best sangat la Akma berjalan ke pekan hari ni. Kalau panas tak best jalan kan3??Kalau redup best berjalan.Tadi Akma shopping kain,benang dan teddy bear untuk customer yang order bag.
Eh,kenapa kena shopping teddy bear kalau nak jahit beg??sebab Akma bakal memenuhi impian customer yang nak beg comel yang ada teddy tuh.Haaa..yang mcm ni.


Comel kan??klik la pic beg tu untuk maklumat lanjut beg comel itu(^___^)

Malam ni bakal berbuka dengan air teh bunga.Dah beli dah teh bunga time keluar pekan tadi!

teh bunga yang belum dimasak





4 comments:

bumbleB said...

oh sedapnye air itu T_T

mrs puex said...

salam kenal..

sedapnye air tuhhh..

singgah sini n folow awk balik :D

myezatul aQma said...

bumbleB:mestilah!

myezatul aQma said...

mr puex:thanx!