Monday, August 1, 2011

Goodie bag datang lagi ! warna putih suci...

Assalamualaikum

Ingat tak goodie bag pink yang Akma buat dulu?Kalau belom tengok lagi goodia bag tu sila klik sini.Okey,sekarang jom kita terjah first goodie bag yang Akma jahit. Goodie bag ni Akma dah guna pergi merata tau!
Goodie bag ni sengaja Akma buat warna putih sebab senang nak match dengan semua baju. Heheheh...tp.kadang2 tu Akma pon suka pakai warna-warni macam ANA LULU.

Bak kata ANAN LULU..

"Kenapa kita nak pakai 1 color saja ,kalau kita boleh banyak color???

Jom terjah beg..

so simple kan3??
Beg ni Akma jahit without any decoration.Akma rasa corak kain beg ni dah comel & tak payah la nak deco2 nih. SOmetimes,simple itu comel tau(^___^).

Beg ni jugak Akma jahit zip.Beg ni sesuai ganti beg tangan.AKma isi purse ,tisu & handphone.


HARGA : RM10.00
SAIZ : 6 inci(panjang) x 5 inci(lebar) x 9 inci(tinggi)



Berminat???

mesej facebook saya.Sertakan
1.nama penuh
2.alamat penuh
3warna beg yang kamu nak!!kalau nak kain yang bercorak,sila klik sini untuk tengok kain corak.

bayaran:melalui wang pos malaysia,muamalat.BSN
kos penghantaran dikenakan RM10 minimum

12 comments:

Aimifiqa said...

comel la. hihi. nice one :)

myezatul aQma said...

comel3.semua suka comel(^___^)

Munna said...

alahai cute nya =)

myezatul aQma said...

ada lg yh kiut.cuba tengok kat shop @aQMa

Syaza Zul said...

Alala, comel je :)

farah hanim said...

wahhhhhhh
comelnye beg
jahit sndri plak tu
pndainye ^_^

fathiahRAIHANA said...

ala comelnye
ajar la kite
nak try jugakkk
hihi
kaler pink ade tak ?

◕‿◕Syasya◕‿◕ said...

alar cumil !syasya suka pink !but as student ta mampu nak beli !tgok saje lah !

myezatul aQma said...

syaza zul:mestilah(^___^)

myezatul aQma said...

farah hanim:boleh order kalau mau

myezatul aQma said...

fathiah raihana:semua kaler ada(^___^)

myezatul aQma said...

syasya:tak pe..nti2 beli lah(^___^)