Tuesday, August 23, 2011

Pink bag yang kiut-miut

Assalamualaikum(^___^)

Semalam aQma tak up date blog.Sorry tau.Ada orang rindu tak???A

ngkat la tangan.Akma nak tengok sikit muka2 comel tu(^___^).


Okey,Jom tengok pink bag nih.Kat pink bag ni ada patung comel ala2 rilakkuma.Warna pink tau adik manis..

Ouh..geramnya!Jom ushar...

Akma buat tali beg ni pendek sebab ikut permintaan customer okey!


tali beg berpintal menjadi pilihan


rilakkuma ker nih?comel!!


renda bahagian atas beg.

Okey,ni saja untuk tatapan malam ini.Esok2 Akma letak lagi okey(^___^).LIKE kalau suka.Semua dialu-alukan untuk join my kelab kipas kat sini

6 comments:

Liyana Z said...

wah! yg ni pun comel!

♥ Awyyn Teletubbies ♥ said...

How much akak?

♥ Dea ♥ said...

nk jual ea??..:P

myezatul aQma said...

Liyana Z:betol3..

myezatul aQma said...

awyyn:this one RM25.if tak da teddy tu rm 20 ja

myezatul aQma said...

Dea:yang ni customer punya.now aqma upload pic beg2 yg aqma dah buat untuk customer