Wednesday, August 24, 2011

Wah..orang Brunei pon order beg dengan aQma?



Assalamualaikum.

Kawan2 sihat? Macam mana puasa hari ni?Akma pon sihat. Alhamdulillah(^___^).

Alhamdulilah.Ramai yang menempah beg dengan aQma. Walaupun tempahan dah ditutup,berpusu-pusu lagi yang datang nak menempah .Macam aQma cakap masa entrii yang lepas, aqma nak main oven sebab tu aqma tutup tempahan beg ya(^___^).aQma harap awak2 semua tak berkecil hati.

Sepanjang menerima tempahan beg ni, aQma sangat2 terkejut dan terkesima.Ceewahh..
Ada orang Brunei nak order beg dengan aQma wohhh (O_O)..


Mula2 time kitorang chat,dia tak mention yang dia ni from Brunie.Bila kitorang sembang soal bayaran baru la sister ni mention.Dia nak bayar melalui WESTERN UNION.



Terkejut sangat aQma nih.Terus aQma tanya dia ni stay kat mna?Owh...rupa-rupanya dia orang Brunei.

Huuhuh...aQma teringin sangat nak buatkan beg untuk dia , but ada ker WESTERN UNION kat Kangar tuh?Dah puas aqma cari(T___T)

Jom join kelab Kipas musica hearty aQma beramai-ramai

4 comments:

Nizam Ijam said...

wah...bestnya :D

sabella mohamad said...

pehh mesti la dia oder . beg akak kan lawa lawa
;))

myezatul aQma said...

nizam ijam:lagi best kalau sy dpt buatkan beg untuk dia

myezatul aQma said...

sabella:thanx(^___^)