Sunday, August 28, 2011

Today is a "cleaning day" ?


Asslamualaikum

Semua dah bayar zakat?Abah aqma baru ja selesai bayar tadi(^__^).Dah habis shopping raya ke kawan-kawan?Baju raya akma baru ja siap hari ini.Baju raya adik yang bongsu belum siap lagi.Tak pe,masih ada masa(^__^)Insya-Allah.*Ececce..baju adik boleh la kata macam tu.Kalau baju akma??hish


Hari ni memang terasa macam dalam dramaFULL HOUSE lah! Ye lah ,hari ni aqma dengan adik2 bersih2 rumah.Korang ingat tak time 2 watak utama tu cuci rumah sama2.Diorang cuci dinding kaca sama2,mop lantai...



BEstnya weh!! Bila la nak ada suami?Nak jugak rasa cuci rumah dengan orang tersayang.Kawan2 akma yang dah kawen mesti dah terasa saat2 cute macam ni kan?Cute la...Tapi akan jadi tak cute kalau suami cakap macam ni..



"kemas-mengemas ni kan kerja orang pompuan.Awak kemas la sorang2.Saya ni laki.Bukan keje saya nak mengemas .."

Okey lah..that's all fo today.Kepada all bloggers and kawan2 selamat mencuci dan mengemas rumah for raya.Jangan nanti orang datang nak beraya terjumap sarang labah2 pulak di pintu.

Akma jemput anda semua join kelab musica hearty aQma.Rugi tau kalau tak join.

Terima kasih pak cik google sebab sudi sedekah gambar(^___^)

7 comments:

EYFAalias said...

Dah bayar dah zakat baru aje semalam. hehehee.

EYFAalias said...

hehee. eyfa pn xsabar nak ada husband. ehemm. ehehee

KhuZa SunshiNe said...

selamat hari raya ^^

♥ Dea ♥ said...

samela kite..penat pon lom habess nehh..:P

myezatul aQma said...

aqma:haa...bila kita nak kawen kan??hahah

myezatul aQma said...

khuza:selamat hari raya

Queen F said...

bilaa lah nak merasa taip msg "selamat hari raya daripada Queen F & suami.." ekekeke :D