Thursday, September 1, 2011

Bestnya beraya dan ber-BIRTHDAY


Assalamualaikum semua

Korang beraya macam mana?Meriah tak?Macam biasa rumah akma buat open house on first hari raya.So sangat penat melayan.Kawan2 akma masih datang rumah walaupon dah malam."lapaq nasi " depa kata..Okey ,silakan(^___^)Kawan2 adik-adik Akma pon tak terkira ramainya.Anak murid abah pon berpusu-pusu bertandang ke rumah.



Haa..yang tadi tu cerita 1 Syawal.2 syawal pulak kami sekeluarga sibuk bertandang rumah orang. kesempatan ni kami guna sungguh2 untuk menerjah kawan2 yang memang terindu sekali dan sanak saudara(^___^)

Rumah paling penting untuk menerjah ialah rumah tok su akma.Tok Su akma sambut birthday dia yg ke-54 on 31st august.Tok sua ku ni anak merdeka(^___^)nama beliau merdeka.Wah..memang sangat meriah sambut birthday time raya.Akma tahu.Akma pon pernah beraya sambil celebrate birthday.Kawan2 datang bawak hadiah lagi..waaaahh...Teringat kenangan itu!!!

Paling best sekali,raya ni aQma beraya sakan dengan si ehem-ehem.hehehe..Pukul 9.30 malam baru balik.Hee..takpernah lagi balik lewat macam ni.First time nih.hee..Lokasi terakhir hari raya ialah di tepi pantai bertemankan mercun.lokasi yang dipilh ialah bersebelahan family pak cik mana entah yang berpicnik di malam hari.^___^

Semua kawan-kawan dan readers dialu-alukan untuk join Musica Heart aQma

5 comments:

h.a.n.g.g.o.k.b.a.s.i said...

hai.

syuha said...

selamat hari lahir pada tok merdeka!

myezatul aQma said...

hanggokbasi:selamat hari raya!

myezatul aQma said...

syuha:nanti sy sampaikan ye..^___^

balkieys said...

wah.. rya sakan laa tuh smpai mlm.. hik2:)