Thursday, September 1, 2011

kenyangnya makan kuih raya , ketupat dan rendang



Assalamualaikum semua.

Bestnya raya kan3??Kawan-kawan semua dapat duit raya duit tak?Akma dapat ^__^.Alhamdulillah masih lagi dapat duit raya.Siapa lagi kalau bukan dari abah ,pak su ,mak lang..Hmm..semua2 lah.Depa cakap kat aku...


"Selagi aku tak kawen aku akan dapat duit raya"...uish...bestnya!tak nak kawen lah..heee..

Mak Su aku pulak kata" Haish..budak kecik mana bleh pagang duit raya banyak2.Kakak dah besaq bleh la ambik duit raya banyak2"

Bila depa cakap macam ni,aku pon perasan muda.Hahahha..

Apa2 pon,aku tetap menjalankan hobi aku time raya.Hish...bukan hobi menjahit.Hobi makan.Tapi,kena pandai bajet ruang perut la..takut rugi plak makan sedap2 keluar balik pulakisi yang makna tadi.rugi tuhhhh..Kalau simpan lama2 buat pelaburan untung tuh.Tak mo rugi tau !


ni akibat kalau tak pandai bajet perut


Semua dialu-alukan join musica hearty aQma fan page.Rugi kalau tak join!

10 comments:

Bell said...

wah..bestnyer dapat duit raya....bell umo 20 tahun dah tak dapat lagi dah dari saudara mara..huhu

Anis anak wong said...

untung laa dpt duet raya..hehe...slmt hari raya juga yaa

myezatul aQma said...

bell:akma bakal 22 on this 28 septmber.heee..masih lagi dapat^___^

myezatul aQma said...

anis:selamat hari raya^___^

ROROI said...

X men aaaa duet kaler biru~:D

myezatul aQma said...

roroi:dwet jugak weh..orang bagi kita ambik^___^

~SpEakEr Sek0LaH~ said...

Bnyak btol duit raye die dapat..bak skit..hehe

myezatul aQma said...

eee...tak boleh2...heheh..
kite nak beli cekelat banyak2 nih..
hehehe

Nizam Ijam said...

raya sakan nie :D

0nenanina Vanilla said...

na pon masih dapat duet raye..tp tahun last la sbab tahun depan da keje..xde la smpai tggu kawen..hihi