Sunday, October 23, 2011

Awak yang ke-777.Saya sayang kamu tau

Siapakah yg ke-777 tu??
Mari kita tengok siapa yg kena..

Dia ialah...



wah..pendek je kan nama dia??Dah la pendek..misteri plak tu..Esok2 mesti naik pangkat jadi Datuk D (^___^).Hee...Amin(^___^).So , reader singgah la blog misteri tu okey!



For bakal Datuk D,ini untuk awak,
ambik la buat kenangan di side bar kamu. Jangan lupa link ke my blog ok!



10 comments:

Diyana Ali said...

wahh syoknya ye :)hehe

sis92 said...

wuuu sis nak jugak nak jugak hehe :)

Kaio said...

untungla...... hahahaha

http://kaio.my

cik wanie Lovela (CWL) said...

wah best2 hehehhe

cerita best said...

NICE BLOG....pakjoe nk bg tau nie pakjoe ada byk lg tip blog yg nk bg kt tuan blog jemput siggah ke laman blpg pakjoe jgn lpa tau sbb pakjoe dh follow

myezatul aQma said...

diyana ali:(^___^)

myezatul aQma said...

sis92:hee..tgu..
tgu..nti akma ada wat kejutan

myezatul aQma said...

kaio:untng sabut timbul(^___^)

myezatul aQma said...

CWL:best3

myezatul aQma said...

pak joe:okehhhh