Saturday, October 22, 2011

Terima kasih awak

Assalamualaikum. Mari kita menjiwang semua(^____^)


Berterima kasihlah
kepada orang yang melukai hatimu
kerana dia membuat hatimu kuat

Berterima kasihlah
kepada orang yang membohongimu
kerana dia membuat kamu semakin bijaksana

Berterima kasihlah
kepada orang yang membencimu
kerana dia mengasah ketegaranmu


Berterima kasihlah
kepada orang yang menyayangimu
kerana itulah anugerah terindah dalam hidupmu

ehsan Google

aQma copy from FB kak Limah sebab rasa macam nak share dengan kawan2 blog(^__^).For me,this poem/quote sangat sesuai untuk orang yang baru break up.So,Korang tak la jadi sedih sangat kan?Plus, korang akan lebih redha dengan apa yang berlaku and lebih bersemangat untuk meneruskan hari-hari yang sedang menunggu kita.Life must go on!!!Aja2 fighting!Eee seksi pulak kak limah dalam gelap nii~

Suka?sila LIKE entri ni ya(^__^)
LIKE sini jugak

2 comments:

sis92 said...

wuu dont be sad
hidup ceria mesti diteruskan oyeah :)

myezatul aQma said...

oyeeh!!!
(^___^)