Sunday, October 16, 2011

diserang penyakit.penawarnya?


Assalamualaikum...

berapa orang tengah nyanyi tuh??Cer tengok seblah tuh..Heee(^___^)
Akma cuti beberapa hari blogging(ehh..ada pulak ??)Huuu..sangat bz meh! Akma bz dengan buku.Eccceeewahh..musim mid term la skrg.Assigment..disscussion...dan taklupa jugak mestilah meeting!(bukan dating okey)
grab from google

Korang..sekarang aQma ada penyakit baru.Kalau dulu akma ada penyakit ni.Alhamdulilah sekarang sudah sembuh.Kerana penawarnya telah kutemui.Sekarang penyakit baru pulak menyerang.Entah la berapa lama lagi jangka hayat aQma ni. Harap2 aQma ada peluang untuk sembuh.

Apa yang aQma harap sangat sekarang ni ialah dapat jumpa family.Sebab...

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
sebab...
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

Sebab..
itulah je penawarnya(^___^). Rindu usikan dan gelak tawa adik2 kat rumah. Rindu jugak dengan gossip panas yang memang saja ja kitaorg bikin panas. Angah,abang,adik Ila...Rindu time kita berwayang bersama-sama.

Mama...abah..
kakak rindu mama abah. Minggu lepas kakak jadi faci di SMK Seri Gombak untuk motivational program.Mengalir air mata ingat mama abah. Adoih..dah la jadi faci, terpaksa cover.Sebab masa meeting dah dipesan jangan nak over mengalahkan adik2 form 4 disitu. Air mata ni start mengalir bila kakak yang buat muhasabah tanya..

"jujur dengan akak,sape tak salam mak ayah dia pagi tadi?"

soalan ni dilaungkan banyak kali.As a faci kakak kenalah take part jugak.Memang kakak angkat tangan banyak kali.Angkat tinggi2 pulak tu..sebaknya dada masa tu.Dah lama tak salam mama abah.Last salam masa kat stesen bas bln 9 lepas.sob~sob~sob~..Kakak tunduk jer nak cover air mata. Tangan kanan kakak pegang seorang adik.Syiera nama dia.Dia pon dah menangis teresak-esak tu. Lagi sebak pulak bila ada kawan kakak bagi bahu untuk nangis..Tersedu-sedan kakak.Ouh..terasa segan pulak dengan kakak committee...so palingkan muka ,lap air mata dengan tisu yang kak yuyu bagi. Then,berlakon macam panas sangat kat situ sambil ambik nametag kipas2 muka.Haish..Faci group depan sedang mengusha titisan air mata di pipi dan mata yang merah...Anak mata yang tetiba tertangkap dilarikan.Legaaa...

hmm..dah la tu.sat gi belog ni bertukar menjadi belog novel jiwang pulak.Heee..
Hati aQma memang sensitif okey.Masa massgath hisforium semalam, ada tunjuk siket part sedey dan menyayat hati masa motivational program tu..uish..akma teringat balik dah saat tu.Air mata pon mintak izin la nak kuar..

okey..dah..dah..dah..

Jom join sini
Sila la bagi kata2 semangat for me.Nak study ni..mid term,assigments and etc sedang menunggu.

2 comments:

sis92 said...

emm sis baca pun bgenang mata
be strong ye :)

Nizam Ijam said...

kuatkan semangat :)