Saturday, October 29, 2011

saya sayang follower yang ke-800 nih




Assalamualaikum semua.
Follower blog musica hearty aQma ni dah mencecah 800 follower.




Macam biasalah,akma memang akan sayang lebih kepada follower yang bg angka baru ni.heeee. Macam 600,700,800,..hehe(^___^) dan akma jugak tersayang lebih dekat number follower yg triple ni. contoh?okey,macam yang ke-555,ke-666, hehehe..next akma menuggu yang ke-888. So,be ready ok! Harap korang pon sudi bantu akma cari the lucky one ni(^___^).

kepada korang yang dah bantu akma untuk tolong cari follower yang akma terlebih disayangi ni, akma akan review blog korang okey?nak tak??Akma akan review blog2 yang bloggernya aktif memberi komen dekat blog akma ni. Bila akma akan buat review ni??tungguuuu..

okey,jom kita kenal follower ke-800 nih.




Haaa...sila klik sini untuk ke blog Cik Pelangi. Best ooo blog dia...colorful.ceria gitu!!.I LIKE !!! Entry terbaru beliau ialah pasal angry bird. Haaa..menarik bukan?? Apa lagi weh....SERBUUUUU!!

Kepada Cik Pelangi,this is for you. Ambik la letak dekat sidebar okey. Linkkan my blog sekali tau(^___^)




Sayang kamu Cik Pelangi(^___^).Okey all,akma nak study for next mid term exam pulak. Jom ramai2 LIKE blog musica hearty aQma dekat sidebar atas sekali tuhhh(^___^)

10 comments:

Cik Lia Lomi said...

wah, 888. nombor ong tu..hihihi

antechno said...

Blogwalking

~ Cik Pelangi ~ said...

thanks dear :) terharu sngat2 nie..btw syg jugak kat cik akma <3 hehe

sis92 said...

wowwww tahniah :)

Liyana Z said...

Wah! ramainya followers! @.@ blog best!!

myezatul aQma said...

cik lia:ya kah??so grab la that number !

myezatul aQma said...

antechno:yes please

myezatul aQma said...

cik pelangi:sama2(^___^)

myezatul aQma said...

sis92:terima kasih

myezatul aQma said...

liyana z:heee(^__^)