Wednesday, January 25, 2012

semua suka PINK.semua nak PINK !!!


Assalamualaikum...

Okey, hari ni akma jahit beg rona PINK lagi! Ramai sungguh request nak pink bag.okey, don't worry..asal bayar duit tu, siaplah beg korang (^___^)

Ada yang nak bunga-bunga, petak-petak, polka dot, plain..yang plaing comel sekali...
nak rona pink and ada teddy bear !

haa...ni lah beg idaman ramai...
diorang cakap pink ni PINK SWEET !

Banyak lagi beg rona pink.Nanti akma upload lagi.yang pink ber-teddy bear pon ada..

10 comments:

azam said...

nice...cantik lah.....
harga berpatutan ok lah ni

Cik Lia Lomi said...

cantek!

reenapple said...

yg tak pink ada tak???hehe. begt tu dah comel p warnanya pink.. huhu

myezatul aQma said...

azam : thanx ^___^

myezatul aQma said...

cik lia: mesti pmnat pink nih !

myezatul aQma said...

reen: mesti la ada.cuma color ni yg paling ramai request !

Far8 budak baik said...

beg dah lawa...
warna tu..
nape perlu pink..
hahahahaha

myezatul aQma said...

dah diorang request PINK !

Mary Loveless said...

I LOVE PINK! <3

myezatul aQma said...

mary ;
good to u ;)