Monday, January 23, 2012

Teruja dengan Muzium Kota Kayang

Assalamualaikum..

hari ni memang akma tak menjahit.Akma bagi cuti untuk diri sendiri (^___^). So, hari ni relaks banyak2.Pagi tadi jumpa customer bagi beg yang dia order.Then, cari bahan sikit untuk buat brooch felt yang comel !Okey, coming soon brooch yang comel ! Beli lah banyak2 !!! Then, jalan2 ke Tasik Melati..Wahh...makin cantik la Tasik Melati. Setiap bumbung pondok2 dah diubah suai. terasa macam kat negara China !

OKey, dah...nak cakap pasal Muzium Kota Kayang ni.



Akma ni selalu ja lalu, tapi tak singgah pon.So, hari ni memang menjejakkan kaki disitu! Bestttttttttttttt. Jom layan pics...


replika bunga emas.Ingat lagi tak bunga emas ?

batu nisan Aceh yang terdapat di sekitar Perlis.




pak cik pembuat senjata.Sila order...hehehe


Apa yang akma sangant suka muzium ni ???
lanskapnya yang sangat cantik !Tak percaya...tengok








*ada banyak lagi pics dan ada lagi banyak benda yang tak snap di sana.huhu...pemergian yang tak dirancang dan bateri pon low pulak...so selamat melayan entri kali ni !

8 comments:

Pn. Sheila said...

erm... seronok pg tpt mcm ni byk ilmu yang dpt... drp tak tahu terus terpegun....

Mary Loveless said...

beautiful place!!! nice photos! :D

deardearyhaty.blogspot.com said...

wooaaa,awesome...:)

shazida said...

i've been there before... lanskap die cntek. buat photoshot kawen pon mcm nice jugak kat sini..

myezatul aQma said...

Pn Sheila : btol3...masa akma tengok tu memang terbayang buku teks zaman sekolah tapi tengok real ni lagi best!!!

myezatul aQma said...

Mary: yeah !

myezatul aQma said...

dear: tempat ni memang osem..gi lah (^___^)

myezatul aQma said...

shazida: btol tu..cantik sangat..
rmai je sy tgok org berphotoshoot ;)