Friday, April 27, 2012

paper clips comel.satu paket RM4.00 jer



Assalamualaikum

Jom ushar paper clips comel .Sesuai sangat untuk korang yang comel(^___^).Paper clips ni Akma buat khas untuk Garage Sale semalam.Kawan Akma offer letak brang kraft Akma ni dekat booth dia.Terima Kasih Yuyu & Lisa.

Akma dah lama dah guna clips ni.Akma guna untuk klip notes..klips susu & milo.Yelah..susu tepung x isi dalam bekas kan..nak guna getah, x pernah ada getah kat dalam bilik ni .So, Clips ni la penyelamat(^___^)

yellow paper clips

orange paper clips

pink paper clips

purple paper clips

blue paper clips

saiz:7cm
harga: RM1.50 setiap satu.
satu paket RM4.00(ada 3 pcs)

HARGA PROMOSI
RM 2.00 untuk 3 paper clips
atau
RM4 untuk 5 paper clips

Korang berminat tak?kalau berminat boleh la LIKE Aqma Craft & pm Akma okey(^___^)
Aqma Craft ada macam2 kraft yang comel.So, plez visit our page(^___^)

bayaran ke BSN or MUAMALAT
postage:
semenanjung Malaysia: RM8
sbah:srawak: RM9
pm lah saya klu berminat ok...
Nak jadi dealer pon boleh..

*Kalau berminat nak jadi dealer , sila mesej saya di FB Aqma Kraft.
*banyak lagi jenis feltyang menanti.nti s craft akan saya  update lagi  okey!! TUNGGGUUUUUUUUUUU
*LIKE my craft page jugak ye....(^___^)


3 comments:

Anis Athia said...

comel! ^_^

Unwerfron said...

ahahhaahha esta freso0n pero0 no traeee para traducir la paguinaaa jejeeee pero0 esta freso0n yajuuuuu xD

Liyana Z said...

Mye..nk request bnga2 mcm ni bleh??
nk wrna dark brown.